FOTO'S // STILLS


TV commercial TOMBOLA // Fat Fred

TV commercial voor Tombola. De setting voor deze commercial moest worden als een gezellig dagje uit met een vrienden club. In een grote ruimte moesten diverse spellen gespeeld kunnen worden. Waarbij de 3D TOMBOLA letters een centrale rol moesten spelen.


TV commercial Kleertjes "Kasteel" // Fat Fred

TV commercial voor Kleertjes.com. De opnames waren bij een kasteel waarbij de acteurs op de kasteel muur moesten acteren. Aangezien het te riskant was om deze scenes op de echte kasteel muren uit te voeren hebben we een gedeelte na gebouwd zodat acteurs en crew een stuk relaxter konden werken.


TV commercial Remia "Sjef" // HazazaH - Diederick Koopal

TV commercial voor REMIA met wederom culinair wonder Sjef Pouwermans.


Restyling van fitness studio // Amsfit NH Amsterdam Centre

Onder in de kelder van het NH Amsterdam Centre huist fitness Amsfit. Deze sportschool kon wel een restyling gebruiken. Door het toepassen van eiken stroken op de muren en het vervangen van de laminaat vloer kreeg de sportschool een rustige naturel uitstraling. De toevoeging van de rubber vloer en het grijze plafon zorgde voor de stoere "touch".


Van schipperswoning naar B&B // Woonschip Amsterdam

De roef, de van origine schipperswoning, hebben we omgebouwd naar stijlvolle hedendaagse B&B. Een fijne studio waarbij de authentieke vorm van het schip intact is gebleven.


Ontwerp // Presentatie examen kandidaten HVA // INNI

Ontwerp voor de presentatie van de HVA examen kandidaten in het centrale gebouw aan de Wibautstraat. Elke kandidaat kreeg een banier, vlag, ter beschikking om zichzelf te presenteren. De vlaggen kunnen dmv een koort naar beneden getrokken worden zodat je een beter zicht op de vlag kan werpen. Elke afdeling heeft zijn eigen kleur en kandidaat zijn eigen nummer. Het nummer is ook zichtbaar op de grond. De gekleurde vlaggen vormen samen een feestelijk plafond.


Tentoonstelling Giorgio Andreotta Calò // Oude kerk o.l.v Sjaft

Presentatie in de Oude Kerk van het monumentale werk van Giorgio Andreotta Calò. Hierbij werden alle ramen in de kerk verduisterd met rood acryl glas en folies. 

Photo credits: Gert Jan van Rooij // Oude Kerk


Ontwerp // Restyling van restaurant

Typisch Amsterdams smal restaurant met hoog plafond zocht een aanvulling bij het bestaande interieur. Er ontbrak aan een evenwicht in plafond en vloer. Door de houten latten wanden in het verlaagde plafond te laten doorlopen krijg je meer samen spel.


XXL knuffel kostuum // IKEA speelgoed actie

De Nederlandse winnaar van de IKEA speelgoed actie werd verrast met een bezoek van een XXL knuffel welke was nagemaakt naar het winnende ontwerp. En natuurlijk kwam deze in een stijlvol vervoer.


Tentoonstelling Taturo Atzu // Oude kerk o.l.v Sjaft

In opdracht van de Oude Kerk verandert Taturo Atzu het dak van de Oude Kerk tien weken lang in een opwindende bezienswaardigheid. The Garden Which is the Nearest to God, een zomers panoramaterras.

Photo credits: Wim Hanenberg // Oude Kerk


Brand Promotion // Glamour Health Challenge in de Johan Cruijf Arena


Verbouwing van vrachtschip // Woonschip Amsterdam

Een spits, een vrachtschip, omgebouwd tot comfortabele woning. Door het gebruik van staal en ruw hout heeft het schip zijn stoere uitstraling behouden. 


TV Commercial // SKG hulphonden, gouden Loekie winnaar


Brand Promotion // Foto frames gebruikt voor o.a Dove en Lekker dier.


TV Commercial // Nokia game i.s.w.m. Bruce Hill, Ed Verhoeven en Marleen van Wijgerden


Foto shoot // Belastingdienst reis informatie op Schiphol

Brand Promotion // IKEA pers event at X-Bank Amsterdam


Brand Promotion // De Lekkere Trek, de mobiele automatiek met een lekkere snack.


Fotoshoot // PF-Concept catalogus i.s.w.m. Franziska Loeding modelmaking


TV Commercials // Albert Heijn, rekwisieten voor diverse commercials


TV Commercial // Campina " Eikeltjes vla"


TV Commercial // Stella Artois i.s.w.m. Bruce Hill, Ed Verhoeven en Marleen van Wijgerden.